Een unieke uitvaart regelen. Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart volledig naar jullie wens.

Samen met jullie creëren we een uniek afscheid, gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene in het leven stond. Met de unieke locaties die de omgeving te bieden heeft is er voor ieder persoon een uniek, mooi, bijzonder en persoonlijk afscheid te bedenken.

Uitvaart Regelen

Er zijn veel mooie unieke, moderne locaties waarbij een persoonlijk afscheid gecreëerd kan worden. Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Onze ervaring is dat wij gemiddeld 30 uur bezig zijn met het creëren van een uitvaart naar jullie wensen. 

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Ik heb een uitvaart verzekering, wat nu?

Veel mensen denken dat ze door hun uitvaartverzekering vast zitten aan de maatschappij waarbij ze deze verzekering hebben afgesloten. Maar niks in minder waar.

In de meeste gevallen is het mogelijk om het verzekerde bedrag uit te laten keren zodat jullie zelf kunnen kiezen wie de uitvaart gaat verzorgen. Dus ook met een verzekering is het mogelijk de uitvaart door een zelfstandige uitvaartondernemer te laten uitvoeren en er een uniek en persoonlijk afscheid van te maken. 

Je bent altijd vrij in je keuze, je mag altijd zelf kiezen door wie jij de uitvaart wilt laten begeleiden.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Van Lingenwaard tot Doddendael

Denk aan een mooie locatie zoals Herenboerderij de Hucht, Fort Lent, Slot Doddendeal, In De Kas in Winssen, de eigen achtertuin en nog zoveel meer. Wij denken graag met jullie mee, wat is passend en wat past bij de persoon. Wij denken niet in kaders, maar in mogelijkheden. We assisteren van locatie tot kaart en van muziek tot fotografie.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Wij zijn Anders Vaarwel

Een crematie of begrafenis in jullie eigen omgeving kan op veel verschillende manieren. Wij zijn er van overtuigd dat elke omgeving net dat extra kan bieden voor een bijzonder afscheid.

Wij als Anders Vaarwel helpen jullie graag hierbij. 

Kosten

Is een unieke, bijzondere uitvaart nu duurder? Nee, deze kosten hebben jullie zelf in de hand. 

Misschien kan iemand in de familie of vriendenkring helpen? Of kies voor een bloemenband i.p.v. een groot bloemstuk of maak deze zelf. Ook in de catering is er veel mogelijk en kunnen de kosten zeker beperkt worden.

Samen denken we in mogelijkheden, overal is een passende oplossing voor en ook met een klein budget kan de persoonlijkste uitvaart gecreëerd worden.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Ik zou niet weten wat er beter kon, alles klopte. "

Jolein gaat echt met je in gesprek, haar betrokkenheid en aandacht voor de nabestaanden is goud waard. Joleins begeleiding in het hele proces heeft tot een warm, liefdevol, troostend en zo passend afscheid geleid. Mooie locatie, prachtige mand die een bloemenzee werd, goede formule met sprekers, muziek afgewisseld met informeel samenzijn. Dankjewel Jolein.
Dee Reinders

"Persoonlijk, warm en meedenken met wat er allemaal kan. "

Na het overlijden van mijn vader hebben wij met de hulp van Jolein en Kiki een heel mooi afscheid gehad. Er komt veel op je af de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar de dames hebben veel uit handen genomen en waren overal bij betrokken, dat maakte het ook zo persoonlijk en mooi. Heel veel dank voor alles, we kijken er als gezin Heel tevreden op terug.
Petra Buurman

"Iets wat we nooit hoopten te hoeven doen: een uitvaart verzorgen voor onze zoon. "

Helaas moesten we er toch aan geloven. Samen met Jolein hebben we de uitvaart vormgegeven, precies zoals wij wilden. Alles was mogelijk, alles kon en mocht. In plaats van een statische afscheidsdienst wilden wij een informeel samenzijn. Een bijeenkomst waar ruimte was voor verdriet en sprekers, maar ook voor een lach en gesprek met elkaar. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, hebben we samen met Jolein en Kiki een prachtig, waardig en warm afscheid voor onze zoon gehad.
Anke ten Broeke

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Paste perfect "

Jolein heeft mij en mijn familie heel erg fijn geholpen met het organiseren van het afscheid van mijn vader. Alles net wat anders dan ´´normaal´´ en dat paste perfect bij mijn vader. We kijken terug op een prachtige dag.
Liza

Kunnen wij jullie helpen bij het regelen van een uitvaart?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.