Een unieke uitvaart regelen. Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart volledig naar jullie wens.

Wat moet je allemaal regelen bij een uitvaart? Wanneer een dierbare overlijdt, dan komt er veel op je af. Door je tijdens dit proces optimaal te laten begeleiden, kan jij op een fijne manier afscheid nemen van de persoon waar je van houdt.

Een uitvaart regelen met een persoonlijk afscheid

Anders Vaarwel is een uitvaartorganisatie die het net even anders doet. Wij willen samen met jullie een uniek afscheid creëren voor jouw dierbare. Een onvergetelijke dag, gebaseerd op de persoon en passend bij hoe diegene in het leven stond. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op een bijzondere manier, persoonlijk afscheid kan nemen van de persoon die hem of haar lief is. In samenspraak met de nabestaanden kan Anders Vaarwel een uitvaart regelen die voor altijd in de herinneringen blijft.

Anders Vaarwel biedt uitvaartverzorging in Arnhem, Nijmegen, Elst, Duiven, Didam en andere locaties in de omgeving. Zowel bij een begrafenis als bij een crematie kunnen wij jou vanaf het eerste moment bijstaan. Tijdens deze begeleiding bepalen we gezamenlijk onder andere de locatie, de muziek, de aanwezigen en de kaarten voor de uitvaart.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart Regelen op een prachtige locatie

Er zijn veel mooie, unieke, moderne locaties waarbij een persoonlijk afscheid gecreëerd kan worden. In de omgeving zijn prachtige locaties om een onvergetelijke uitvaart te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan mooie locaties zoals Herenboerderij de Hucht, Fort Lent, Slot Doddendeal, In De Kas in Winssen en nog zoveel meer. Wij denken graag met jullie mee, wat is passend en wat past bij de persoon. Wij denken niet in kaders, maar in mogelijkheden. We assisteren van locatie tot kaart en van muziek tot fotografie.

Een uitvaart met uniek vervoer

De mogelijkheden voor vervoer bij een uitvaart zijn uiteenlopend. Er wordt vaak gekozen voor klassieke rouwauto's maar er is zo veel meer mogelijk. Denk aan oude Volkswagen busjes die zijn aangepast naar rouwauto, of een modernere rouwauto waarin je zelf zou mogen rijden. Zo kan je de dag van uitvaart nog meer aanpassen naar jullie wensen met een auto die bij jullie past. Wij werken vaak samen met klassiekerouwautos.nl

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet.

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen kan op veel verschillende manieren georganiseerd worden. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders. Graag willen wij samen met jullie deze dag zo bijzonder mogelijk maken. De weg daarnaartoe? Wij begeleiden je bij het organiseren van de begrafenis of crematie. Wij zijn ervan overtuigd dat een uitvaart regelen in jouw omgeving net wat extra kan bieden voor een bijzonder afscheid.

Bij een uitvaart denk je al gauw aan een grauwe stemming en kale en kille aula's. Wij willen laten zien dat een uitvaart regelen ook anders kan. In plaats van onduidelijkheden tijdens het organiseren van de uitvaart, werken wij met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Wij zijn gemiddeld 30 uur bezig met het creëren van een begrafenis of crematie die volledig aansluit bij jullie wensen.

Kunnen wij jullie helpen bij het regelen van een uitvaart?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.