Een persoonlijke uitvaart in Gelderland. Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart, volledig naar jullie wensen.

Moderne uitvaart in Gelderland

Samen met jullie creëren we een uniek afscheid, gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene in het leven stond. Met de unieke locaties die een uitvaart in Gelderland te bieden heeft is er voor ieder persoon een uniek, mooi, bijzonder en persoonlijk afscheid te bedenken. Als uitvaartbegeleider in Gelderland denken wij onder andere mee bij het kiezen van een goede locatie, het regelen van een fotograaf en het kiezen van de muziek.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Uitvaart Didam
Uitvaart Didam

De mooiste plekken in en rondom Gelderland

Gelderland biedt een scala aan prachtige locaties voor een afscheid dat echt recht doet aan het leven van uw geliefde. Denk aan de serene ambiance van Kasteel Doorwerth, de groene rust van Landgoed Mariëndaal, de historische pracht van De Grote Kerk in Wageningen, de intieme sfeer van het Kijk- en luistermuseum in Bennekom, en de natuurlijke schoonheid van Park Sonsbeek in Arnhem. Deze en vele andere locaties zorgen voor een waardige en serene omgeving om afscheid te nemen.

Bij Anders Vaarwel geloven we in mogelijkheden en niet in kaders. Samen met u zoeken we naar wat het beste past bij de persoonlijkheid en de wensen van uw dierbare. Wij staan voor u klaar om u te assisteren in elke stap van het proces, van het kiezen van de perfecte locatie tot het ontwerpen van de rouwkaart, van het selecteren van de juiste muziek tot het vastleggen van de bijzondere momenten door fotografie.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Gelderland met muziek die bij jullie past

Muziek is emotie. Tijdens een uitvaart is muziek een mooie manier om herinneringen naar boven te halen. Zowel blije als verdrietige herinneringen kunnen met muziek naar boven gehaald worden. Bij een mooie uitvaart in Gelderland denk je ook aan mooie muziek. Muziek die weerspiegelt wie iemand als persoon was. Gezamenlijk met Anders Vaarwel is het mogelijk om de muziek van de uitvaart te bepalen. Niks is namelijk mooier dan een nummer dat je doet denken aan je dierbare. Samen met alle aanwezigen een herinnering naar boven halen. Denk bijvoorbeeld aan live muziek, dit kan akoestisch of met een band, er is zo veel mogelijk.

Muziek uitvaart Didam
Rouwkaart uitvaart Didam

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Gelderland hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Anders Vaarwel biedt de uitvaartverzorging in Gelderland die je nodig hebt. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Benieuwd wat we doen?

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen in Gelderland kan op veel verschillende manieren. Gelderland en omgeving kunnen net dat beetje extra bieden voor een bijzonder afscheid. Wij als Anders Vaarwel helpen jullie graag hierbij. Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Onze ervaring is dat wij gemiddeld 30 uur bezig zijn met het creëren van een uitvaart naar jullie wensen.

Anders Vaarwel Uitvaart Didam

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Iets wat we nooit hoopten te hoeven doen: een uitvaart verzorgen voor onze zoon. "

Helaas moesten we er toch aan geloven. Samen met Jolein hebben we de uitvaart vormgegeven, precies zoals wij wilden. Alles was mogelijk, alles kon en mocht. In plaats van een statische afscheidsdienst wilden wij een informeel samenzijn. Een bijeenkomst waar ruimte was voor verdriet en sprekers, maar ook voor een lach en gesprek met elkaar. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, hebben we samen met Jolein en Kiki een prachtig, waardig en warm afscheid voor onze zoon gehad.
Anke ten Broeke

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Paste perfect "

Jolein heeft mij en mijn familie heel erg fijn geholpen met het organiseren van het afscheid van mijn vader. Alles net wat anders dan ´´normaal´´ en dat paste perfect bij mijn vader. We kijken terug op een prachtige dag.
Liza

"Persoonlijk, warm en meedenken met wat er allemaal kan. "

Na het overlijden van mijn vader hebben wij met de hulp van Jolein en Kiki een heel mooi afscheid gehad. Er komt veel op je af de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar de dames hebben veel uit handen genomen en waren overal bij betrokken, dat maakte het ook zo persoonlijk en mooi. Heel veel dank voor alles, we kijken er als gezin Heel tevreden op terug.
Petra Buurman

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Ik zou niet weten wat er beter kon, alles klopte. "

Jolein gaat echt met je in gesprek, haar betrokkenheid en aandacht voor de nabestaanden is goud waard. Joleins begeleiding in het hele proces heeft tot een warm, liefdevol, troostend en zo passend afscheid geleid. Mooie locatie, prachtige mand die een bloemenzee werd, goede formule met sprekers, muziek afgewisseld met informeel samenzijn. Dankjewel Jolein.
Dee Reinders

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

Wil jij een unieke uitvaart in Didam?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.