Een unieke uitvaart regelen. Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart volledig naar jullie wens.

Samen met jullie creëren we een uniek afscheid, gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene in het leven stond. Met de unieke locaties die de omgeving te bieden heeft is er voor ieder persoon een uniek, mooi, bijzonder en persoonlijk afscheid te bedenken.

Uitvaart Regelen

Er zijn veel mooie unieke, moderne locaties waarbij een persoonlijk afscheid gecreëerd kan worden. Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Onze ervaring is dat wij gemiddeld 30 uur bezig zijn met het creëren van een uitvaart naar jullie wensen. 

Ik heb een uitvaart verzekering, wat nu?

Veel mensen denken dat ze door hun uitvaartverzekering vast zitten aan de maatschappij waarbij ze deze verzekering hebben afgesloten. Maar niks in minder waar.

In de meeste gevallen is het mogelijk om het verzekerde bedrag uit te laten keren zodat jullie zelf kunnen kiezen wie de uitvaart gaat verzorgen. Dus ook met een verzekering is het mogelijk de uitvaart door een zelfstandige uitvaartondernemer te laten uitvoeren en er een uniek en persoonlijk afscheid van te maken. 

Je bent altijd vrij in je keuze, je mag altijd zelf kiezen door wie jij de uitvaart wilt laten begeleiden.