Onze werkwijze kenmerkt zich door deskundigheid, tact en een sterk organisatorisch en empathisch vermogen. Wij nemen dan ook echt de tijd voor uw verhaal.

Een uitvaart is een belangrijk onderdeel in het afscheid van uw dierbare en het rouwproces daarna. Graag willen wij samen deze dag zo bijzonder en persoonlijk mogelijk maken en ook de weg daarnaartoe. Onze kracht is dat wij dit samen doen en onze krachten bundelen. Wij zijn Anders Vaarwel begonnen omdat wij u een uitvaart gunnen die persoonlijk, licht, uniek en warm is. Bij een uitvaart denk je al gauw aan een grauwe stemming en kale en kille aula’s. Wij willen u laten zien dat dit ook anders kan.

De mooiste uitvaart

Dit is uiteraard voor iedereen anders. in onze gesprekken zullen we samen met u de mooiste en persoonlijkste uitvaart vormgeven. Wij begeleiden u in alle keuzes en stappen die gemaakt moeten worden en nemen zo veel mogelijk uit handen. Wij zorgen voor een uitvaart die bij u past. 

Liefde voor Anders

Als standaard niet genoeg is dan kan het Anders. Voor ons betekent Anders: voldoen aan uw persoonlijke wensen. Voor ons is niets te gek en we denken graag ‘out of the box’.

Jolein Schaap

In mijn carrière ben ik werkzaam geweest in verschillende branches; van de zorg tot sales en van sport tot marketing. Onderaan de streep ben ik m’n hart gaan volgen en dat gaan doen waar ik echt goed in ben. Organiseren met tact en gevoel, iets onvergetelijks creëren en zorgen voor mensen.

Kiki Breijer-Voorhuis

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werkster, mijn hart ligt bij mensen helpen en ondersteunen. Mijn kracht zit in het overzien van het totale plaatje, in wat er nodig is en wat ik kan bijdragen. De afgelopen tien jaar begeleidde ik mensen met veel plezier, maar had altijd het gevoel dat ik nog meer kon betekenen. In het werk van uitvaartondernemer en uitvaartbegeleider kan ik al mijn talenten kwijt. Samen met Jolein ben ik in staat de mooiste uitvaarten neer te zetten en jullie te ondersteunen en begeleiden in deze moeilijke tijd.

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

Bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaart voor uzelf of een dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.