Wij zijn Kiki en Jolein, dames met empathie, tact en een goed organisatorisch vermogen in combinatie met passie voor details.

Een uitvaart is een belangrijk onderdeel in het afscheid van jullie dierbare. Graag willen wij samen deze dag zo bijzonder mogelijk maken en ook de weg daarnaartoe. Onze kracht is dat wij dit samen doen en onze krachten bundelen. Wij zijn Anders Vaarwel begonnen omdat wij jullie een uitvaart gunnen die persoonlijk, licht, uniek en warm is. Onze achtergrond ligt in de commerciële en maatschappelijke sector. Dit maakt dat wij samen een unieke combinatie zijn van het beste van beide werelden. Bij een uitvaart denk je al gauw aan een grauwe stemming en kale en kille aula’s. Wij willen jullie laten zien dat dit ook anders kan.

De mooiste uitvaart

Dit is uiteraard voor iedereen anders, in onze gesprekken zullen we samen met jullie de mooiste uitvaart vorm gaan geven. Wij begeleiden jullie in alle keuzes en stappen die gemaakt moeten worden en nemen zo veel mogelijk uit handen. Wij zorgen voor een uitvaart die bij jullie wensen past.

Liefde voor Anders

Als standaard niet genoeg is dan kan het Anders. Voor ons betekent Anders; voldoen aan jullie persoonlijke wensen. Voor ons is niets te gek en we denken we graag ‘out of the box’.

Jolein Schaap

In mijn carrière ben ik werkzaam geweest in verschillende branches; van de zorg tot sales en van sport tot marketing. Onderaan de streep ben ik m’n hart gaan volgen en dat gaan doen waar ik echt goed in ben. Organiseren met tact en gevoel, iets onvergetelijks creëren en zorgen voor mensen.

Kiki Breijer-Voorhuis

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werkster, mijn hart ligt bij mensen helpen en ondersteunen. Mijn kracht zit in het overzien van het totale plaatje, in wat er nodig is en wat ik kan bijdragen. De afgelopen tien jaar begeleidde ik mensen met veel plezier, maar had altijd het gevoel dat ik nog meer kon betekenen. In het werk van uitvaartondernemer en uitvaartbegeleider kan ik al mijn talenten kwijt. Samen met Jolein ben ik in staat de mooiste uitvaarten neer te zetten en jullie te ondersteunen en begeleiden in deze moeilijke tijd.

Ben jij ook op zoek naar een ander vaarwel voor je dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.