Met deskundigheid, tact en een sterk organisatorisch en empathisch vermogen, nemen wij écht de tijd voor jouw verhaal. Uitvaartbegeleiding, maar dan "anders".

Afscheid nemen van een dierbare en het daarbij horende rouwproces vormen een belangrijk hoofdstuk in het leven. Het gaat verder dan alleen een crematie of begrafenis regelen. Samen met jou en jouw dierbaren willen we deze dag en de weg ernaartoe zo bijzonder en persoonlijk mogelijk maken. Anders Vaarwel is ontstaan vanuit de wens om een uitvaart te bieden die persoonlijk, licht, uniek en warm is. Buiten de emotionele lading die een afscheid met zich meebrengt, willen we als uitvaartverzorgers graag laten zien dat een uitvaart regelen buiten een dienst in een aula, ook écht anders kan.

De mooiste uitvaart

Mooi is een relatief begrip en iets wat erg persoonlijk is. We nemen daarom graag de tijd voor ieders verhaal om zo samen een uitvaart vorm te geven die perfect bij jou, jouw dierbaren en de overledene past. Wij begeleiden in alle keuzes en stappen die gemaakt moeten worden en nemen graag zo veel mogelijk uit handen. Zo min mogelijk zorgen, een zo mooi mogelijk proces.

Liefde voor Anders

Wanneer het “gewone” niet volstaat, omarmen wij het Anders. Voor ons betekent Anders; inspelen op persoonlijke verlangens. Verlangens en wensen die misschien niet standaard zijn, maar daardoor zeker niet onuitvoerbaar. Niets is te buitengewoon en we staan altijd open voor creatieve ideeën.

Jolein Schaap

In mijn carrière ben ik werkzaam geweest in verschillende branches; van de zorg tot sales en van sport tot marketing. Uiteindelijk ben ik het “anders” gaan benaderen en meer mijn gevoel gaan volgen. Daardoor kan ik nu doen waar ik écht goed in ben. Organiseren met tact en gevoel, iets onvergetelijks creëren en zorgen voor mensen.

Daan Sio 

Als rouwcoach houd ik van precies waarnemen en de eerlijke ontmoeting dat werken met rouw vraagt.

Mijn kracht ligt in mijn zachte, heldere blik. Ik kom snel tot de kern, luister zonder oordeel en help je je gevoel te ontwarren. Zo ontstaat zicht op de essentie van je vraag, je behoefte of op wat je te doen staat. Ik help je ervaren wat jouw verlies met je doet en zoek ook samen met jou naar een praktisch antwoord op leven met dit verlies.

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Iets wat we nooit hoopten te hoeven doen: een uitvaart verzorgen voor onze zoon. "

Helaas moesten we er toch aan geloven. Samen met Jolein hebben we de uitvaart vormgegeven, precies zoals wij wilden. Alles was mogelijk, alles kon en mocht. In plaats van een statische afscheidsdienst wilden wij een informeel samenzijn. Een bijeenkomst waar ruimte was voor verdriet en sprekers, maar ook voor een lach en gesprek met elkaar. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, hebben we samen met Jolein en Kiki een prachtig, waardig en warm afscheid voor onze zoon gehad.
Anke ten Broeke

"Persoonlijk, warm en meedenken met wat er allemaal kan. "

Na het overlijden van mijn vader hebben wij met de hulp van Jolein en Kiki een heel mooi afscheid gehad. Er komt veel op je af de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar de dames hebben veel uit handen genomen en waren overal bij betrokken, dat maakte het ook zo persoonlijk en mooi. Heel veel dank voor alles, we kijken er als gezin Heel tevreden op terug.
Petra Buurman

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Ik zou niet weten wat er beter kon, alles klopte. "

Jolein gaat echt met je in gesprek, haar betrokkenheid en aandacht voor de nabestaanden is goud waard. Joleins begeleiding in het hele proces heeft tot een warm, liefdevol, troostend en zo passend afscheid geleid. Mooie locatie, prachtige mand die een bloemenzee werd, goede formule met sprekers, muziek afgewisseld met informeel samenzijn. Dankjewel Jolein.
Dee Reinders

"Paste perfect "

Jolein heeft mij en mijn familie heel erg fijn geholpen met het organiseren van het afscheid van mijn vader. Alles net wat anders dan ´´normaal´´ en dat paste perfect bij mijn vader. We kijken terug op een prachtige dag.
Liza

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

Bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaart voor uzelf of een dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.