Een unieke uitvaart in Nijmegen. Wij helpen jullie om de crematie of begrafenis volledig naar jullie wens te maken. Uitvaartverzorging in Nijmegen, van het begin tot het eind staan wij jullie bij.

Een uniek afscheid voor je dierbare

Anders Vaarwel is een uitvaartorganisatie die het net even anders doet. Wij willen samen met jullie een uniek afscheid creëren voor jouw dierbare. Een onvergetelijke dag, gebaseerd op de persoon en passend bij hoe diegene in het leven stond. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op een bijzondere manier, persoonlijk afscheid kan nemen van de persoon die hem of haar lief is. In samenspraak met de nabestaanden zorgt Anders Vaarwel voor een unieke uitvaart in Nijmegen en omstreken.

Uitvaart Nijmegen
Uitvaart Nijmegen

Anders Vaarwel biedt uitvaartverzorging in Nijmegen en omstreken. Zowel bij een begrafenis als bij een crematie kunnen wij jou vanaf het eerste moment bijstaan. Tijdens deze begeleiding bepalen we onder andere gezamenlijk de locatie, de muziek, de aanwezigen en de kaarten van de uitvaart.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Een uitvaart op een unieke locatie in Nijmegen

Wij willen het graag anders doen. Wij gunnen jullie een uitvaart die de persoon recht doet en het leven uitstraalt. Een begrafenis of crematie met een lach en een traan. In Nijmegen en omgeving zijn er moderne, unieke en mooie locaties waarbij een persoonlijk afscheid gecreëerd kan worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Stoeterij buitenzorg, Buitenplaats Oosterhout, Slot Doddendael of de Kas in Winssen of Landgoed Brakkesteyn. Heb je een speciaal plekje waar je geliefde graag kwam of een mooie achtertuin? Dan houden we de uitvaart daar. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders. Er is zoveel mogelijk, wij denken graag met jullie mee in de mogelijkheden.

 

Uitvaart Nijmegen
Muziek uitvaart Nijmegen

Uitvaart in Nijmegen met muziek naar keuze

Muziek tijdens een uitvaart is een goede manier om herinneringen of verhalen uit het verleden te versterken. Zowel blije als verdrietige emoties kunnen met muziek naar boven worden gehaald. Samen met jullie zullen we voorafgaand aan de uitvaart in Nijmegen de muziek bepalen. Muziek geeft kracht en warmte en kan je troosten. Live muziek is ook mogelijk, denk bijvoorbeeld aan akoestisch of een band.

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Nijmegen hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet. 

 

Rouwkaarten uitvaart Nijmegen
Rouwvervoer uitvaart Nijmegen

Uitvaart in Nijmegen met uniek vervoer

De mogelijkheden voor vervoer bij een uitvaart zijn uiteenlopend. Er wordt vaak gekozen voor klassieke rouwauto's maar er is zo veel meer mogelijk. Denk aan oude Volkswagen busjes die zijn aangepast naar rouwauto, of een modernere rouwauto waarin je zelf zou mogen rijden. Zo kan je de dag van uitvaart nog meer aanpassen naar jullie wensen met een auto die bij jullie past. Wij werken vaak samen met klassiekerouwautos.nl

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen in Nijmegen kan op veel verschillende manieren georganiseerd worden. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders. Graag willen wij samen met jullie deze dag zo bijzonder mogelijk maken. De weg daarnaartoe? Wij begeleiden je bij het organiseren van de begrafenis of crematie. Wij zijn ervan overtuigd dat uitvaartverzorging in Nijmegen en haar omgeving net wat extra kan bieden voor een bijzonder afscheid.

 

Anders Vaarwel uitvaart Nijmegen
Anders Vaarwel uitvaart Nijmegen

Bij een uitvaart denk je al gauw aan een grauwe stemming en kale en kille aula's. Wij willen laten zien dat een uitvaart in Nijmegen ook anders kan. In plaats van verschillende verassingen tijdens het organiseren van de uitvaart, werken wij met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Wij zijn gemiddeld 30 uur bezig met het creëren van een begrafenis of crematie die volledig aansluit bij jullie wensen

Wil jij een uniek afscheid voor je dierbare in Nijmegen?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.