Unieke uitvaartverzorging in Nijmegen, van het begin tot het eind staan wij jullie bij.

Een uniek afscheid voor je dierbare

Anders Vaarwel is een uitvaartorganisatie die uitvaarten in Nijmegen net even anders aanpakt. Wij willen samen met jullie een uniek afscheid creëren voor je dierbare, een dag die onvergetelijk is en perfect aansluit bij de persoonlijkheid van degene die we herdenken. Wij geloven dat iedereen op een bijzondere, persoonlijke manier afscheid kan nemen van hun geliefde. Voor een bijzondere uitvaart in Nijmegen die echt recht doet aan het leven van je dierbare, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Uitvaart Nijmegen
Uitvaart Nijmegen

Anders Vaarwel biedt complete uitvaartverzorging in Nijmegen en omstreken. Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie, wij staan vanaf het eerste moment voor je klaar. Samen met jou bepalen we de locatie, de muziek, de aanwezigen en de rouwkaarten, zodat de uitvaart precies verloopt zoals jullie dat wensen. 

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Een uitvaart op een unieke locatie in Nijmegen

In Nijmegen en omgeving zijn er moderne, unieke en prachtige locaties waar een persoonlijk afscheid gecreëerd kan worden.

Denk bijvoorbeeld aan Stoeterij Buitenzorg, Buitenplaats Oosterhout, Slot Doddendael, De Kas in Winssen, of Landgoed Brakkesteyn. Heb je een speciaal plekje waar je geliefde graag kwam, of een mooie achtertuin? Dan organiseren we de uitvaart daar. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders. Er is zoveel mogelijk, en wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden voor een unieke uitvaart in Nijmegen.

 

Uitvaart Nijmegen
Muziek uitvaart Nijmegen

Uitvaart in Nijmegen met muziek naar keuze

Muziek tijdens een uitvaart is een krachtige manier om herinneringen en verhalen tot leven te brengen. Zowel blije als verdrietige emoties kunnen door muziek naar boven komen. Samen met jullie bepalen we voorafgaand aan de uitvaartdienst de begrafenis muziek die het beste past. Live muziek is ook mogelijk; denk bijvoorbeeld aan een akoestische set of een band. Bij Anders Vaarwel zorgen we ervoor dat de muziek bijdraagt aan een betekenisvol afscheid.

Persoonlijke rouwkaart voor een uitvaart in Nijmegen

Bij het regelen van een uitvaart in Nijmegen horen ook persoonlijke rouwkaarten en/of bidprentjes voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en dient als een blijvende herinnering voor de nabestaanden. Goed vormgegeven drukwerk zal nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Op basis van de unieke eigenschappen van de overledene stellen we met tekstuele en visuele aspecten een mooie rouwkaart samen. We werken hierin graag en vaak samen met Studio Bitterzoet om te zorgen voor een mooi ontwerp en naadloze afwerking.

 

Rouwkaarten uitvaart Nijmegen
Rouwvervoer uitvaart Nijmegen

Uitvaart in Nijmegen met uniek vervoer

De mogelijkheden voor vervoer bij een uitvaart zijn uiteenlopend. Er wordt vaak gekozen voor klassieke rouwauto's maar er is zo veel meer mogelijk. Denk aan oude Volkswagen busjes die zijn aangepast naar rouwauto, of een modernere rouwauto waarin je zelf zou mogen rijden. Zo kan je de dag van uitvaart nog meer aanpassen naar jullie wensen met een auto die bij jullie past. Wij werken hiervoor graag samen met klassiekerouwautos.nl

Wij zijn Anders Vaarwel

Uitvaartverzorging kan op veel verschillende manieren worden georganiseerd. Bij Anders Vaarwel bepaal jij samen met ons de kaders. Wij willen in samenspraak met jullie deze dag zo bijzonder mogelijk maken. Hoe we dat doen? Wij begeleiden je bij het organiseren van de uitvaartdienst, van begin tot eind. En we denken verder dan de "standaard". Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke uitvaartverzorging net dat beetje extra kan bieden voor een bijzonder en intiem afscheid. Met onze steun en expertise zorgen we ervoor dat de uitvaart precies verloopt zoals jullie dat wensen, en dat het een waardig eerbetoon wordt aan je dierbare.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Benieuwd wat we doen?

 

Anders Vaarwel uitvaart Nijmegen
Anders Vaarwel uitvaart Nijmegen

Bij een uitvaart denken veel mensen al gauw aan een grauwe stemming en kale, kille aula's. Wij willen laten zien dat een uitvaart in Nijmegen ook anders kan. Bij Anders Vaarwel zorgen we voor een warme en persoonlijke benadering. In plaats van onverwachte kosten tijdens het organiseren van de uitvaart, werken wij met een vast tarief waarin alles is inbegrepen: van de uitvaart zelf tot de begeleiding op de dag. Wij besteden gemiddeld 30 uur aan het zorgvuldig creëren van een begrafenis of crematie die volledig aansluit bij jullie wensen. Zo zorgen we voor een uniek en betekenisvol afscheid in Nijmegen.

"Iets wat we nooit hoopten te hoeven doen: een uitvaart verzorgen voor onze zoon. "

Helaas moesten we er toch aan geloven. Samen met Jolein hebben we de uitvaart vormgegeven, precies zoals wij wilden. Alles was mogelijk, alles kon en mocht. In plaats van een statische afscheidsdienst wilden wij een informeel samenzijn. Een bijeenkomst waar ruimte was voor verdriet en sprekers, maar ook voor een lach en gesprek met elkaar. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, hebben we samen met Jolein en Kiki een prachtig, waardig en warm afscheid voor onze zoon gehad.
Anke ten Broeke

"Paste perfect "

Jolein heeft mij en mijn familie heel erg fijn geholpen met het organiseren van het afscheid van mijn vader. Alles net wat anders dan ´´normaal´´ en dat paste perfect bij mijn vader. We kijken terug op een prachtige dag.
Liza

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Persoonlijk, warm en meedenken met wat er allemaal kan. "

Na het overlijden van mijn vader hebben wij met de hulp van Jolein en Kiki een heel mooi afscheid gehad. Er komt veel op je af de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar de dames hebben veel uit handen genomen en waren overal bij betrokken, dat maakte het ook zo persoonlijk en mooi. Heel veel dank voor alles, we kijken er als gezin Heel tevreden op terug.
Petra Buurman

"Ik zou niet weten wat er beter kon, alles klopte. "

Jolein gaat echt met je in gesprek, haar betrokkenheid en aandacht voor de nabestaanden is goud waard. Joleins begeleiding in het hele proces heeft tot een warm, liefdevol, troostend en zo passend afscheid geleid. Mooie locatie, prachtige mand die een bloemenzee werd, goede formule met sprekers, muziek afgewisseld met informeel samenzijn. Dankjewel Jolein.
Dee Reinders

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

Wil jij een uniek afscheid voor je dierbare in Nijmegen?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.