Wij helpen jullie met een persoonlijke uitvaart volledig naar jullie wensen. Uitvaartverzorging in Arnhem, begeleiding van begin tot eind van de uitvaart.

Een uniek afscheid voor je dierbare

Anders Vaarwel is een uitvaartorganisatie die het net even anders doet. Wij willen samen met jullie een uniek afscheid creëren voor jouw dierbare. Een bijzondere dag, gebaseerd op de persoon en passend bij hoe diegene in het leven stond. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op een bijzondere manier, persoonlijk afscheid kan nemen van de persoon die hem of haar lief is. In samenspraak met de nabestaanden zorgt Anders Vaarwel voor een unieke uitvaart in Arnhem en omstreken.

Anders Vaarwel biedt uitvaartverzorging in Arnhem en omstreken. Zowel bij een begrafenis als bij een crematie kunnen wij jou vanaf het eerste moment bijstaan. Tijdens deze begeleiding bepalen we gezamenlijk onder andere de locatie, de muziek, de aanwezigen en de kaarten voor de uitvaart.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Uitvaart Arnhem
Uitvaart Arnhem

Een uitvaart op een unieke locatie in Arnhem

Wij willen het graag anders doen. Wij gunnen jullie een uitvaart die de persoon recht doet en het leven uitstraalt. Want wij vinden dat het léven gevierd mag worden. Een uitvaart met een lach en een traan. In Arnhem en omgeving zijn verschillende unieke, mooie en moderne locaties waar je persoonlijk afscheid kan nemen van je dierbare.

Denk aan mooie locaties zoals De Witte Villa, Brasserie de Boerderij, Wijnhuis Robbers & van den Hoogen, Stadsboerderij De Korenmaat, Theater Het Hof Arnhem en Rhederoord. Dit zijn een paar van de mooie locaties die Arnhem te bieden heeft.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Arnhem met muziek die bij jullie past

Muziek tijdens een uitvaart is een goede manier om herinneringen of verhalen uit het verleden te versterken. Zowel blije als verdrietige emoties kunnen met muziek naar boven worden gehaald. Samen met jullie zullen we voorafgaand aan de uitvaart in Arnhem de muziek bepalen. Muziek geeft kracht en warmte en kan je troosten. Denk ook een aan live muziek, dat kan bijvoorbeeld akoestisch of met een band.

Muziek uitvaart Arnhem
Rouwvervoer uitvaart Arnhem

Een uitvaart met uniek vervoer

De mogelijkheden voor vervoer bij een uitvaart zijn uiteenlopend. Er wordt vaak gekozen voor klassieke rouwauto's maar er is zo veel meer mogelijk. Denk aan oude Volkswagen busjes die zijn aangepast naar rouwauto, of een modernere rouwauto waarin je zelf zou mogen rijden. Zo kan je de dag van uitvaart nog meer aanpassen naar jullie wensen met een auto die bij jullie past. Wij werken vaak samen met klassiekerouwautos.nl

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Arnhem hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Anders Vaarwel biedt de uitvaartverzorging in Arnhem die je nodig hebt. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet.

Rouwkaart uitvaart Arnhem
Anders Vaarwel uitvaart Arnhem

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen in Arnhem kan op veel verschillende manieren georganiseerd worden. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders. Graag willen wij samen met jullie deze dag zo bijzonder mogelijk maken. De weg daarnaartoe? Wij begeleiden je bij het organiseren van de begrafenis of crematie. Wij zijn ervan overtuigd dat uitvaartverzorging in Arnhem en haar omgeving net wat extra kan bieden voor een bijzonder afscheid.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Benieuwd wat we doen?

Bij een uitvaart denk je al gauw aan een grauwe stemming en kale en kille aula's. Wij willen laten zien dat een uitvaart in Arnhem ook anders kan. In plaats van onduidelijkheden tijdens het organiseren van de uitvaart, werken wij met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Wij zijn gemiddeld 30 uur bezig met het creëren van een begrafenis of crematie die volledig aansluit bij jullie wensen.

Anders Vaarwel uitvaart Arnhem

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

Wil jij een unieke uitvaart in Arnhem?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.