Passende uitvaartverzorging in Arnhem, met begeleiding van begin tot eind van de uitvaart.

Een uniek afscheid voor je dierbare

Bij Anders Vaarwel benaderen we uitvaartbegeleiding net even anders. Wij willen samen met jullie een uniek afscheid creëren voor jouw dierbare, en daarbij denken we graag buiten de lijntjes. We streven naar een uiterst bijzondere dag, gebaseerd op de persoon en passend bij hoe diegene in het leven stond. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op een unieke manier, persoonlijk afscheid kan nemen van de persoon die hem of haar lief is. In samenspraak met de nabestaanden zorgt Anders Vaarwel voor een unieke uitvaartdienst in Arnhem en omstreken.

Anders Vaarwel biedt uitvaartverzorging in Arnhem en omstreken. Zowel als begrafenisondernemer als luisterend oor staan we je bij vanaf het begin bij. Tijdens deze uitvaartbegeleiding bepalen we gezamenlijk de locatie, de muziek, de aanwezigen, de kaarten voor de uitvaart en alles wat bij een bijzonder afscheid komt kijken.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Uitvaart Arnhem
Uitvaart Arnhem

Een uitvaart op een unieke locatie in Arnhem

Onze naam zegt het al: wij doen het graag anders. Wij gunnen jullie een hoogst persoonlijke uitvaart, en daar doen we alles voor. Ondanks het verdriet wat een afscheid met zich mee brengt, vinden wij dat het léven gevierd mag worden. Een uitvaart met een lach en een traan. In Arnhem en omgeving zijn verschillende unieke, mooie en moderne locaties waar je persoonlijk afscheid kan nemen van je dierbare.

Denk aan mooie locaties zoals De Witte Villa, Brasserie de Boerderij, Wijnhuis Robbers & van den Hoogen, Stadsboerderij De Korenmaat, Theater Het Hof Arnhem en Rhederoord. 

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Arnhem met muziek die bij jullie past

Muziek tijdens een uitvaartdienst is een mooie manier om herinneringen of verhalen uit het verleden kracht bij te zetten. Zowel vrolijke als verdrietige emoties kunnen met muziek benadrukt worden. Samen met jullie zullen we voorafgaand aan de uitvaartdienst een selectie maken van mooie begrafenis muziek. Denk hierbij ook aan live muziek, dat kan bijvoorbeeld akoestisch of met een band.

Muziek uitvaart Arnhem
Rouwvervoer uitvaart Arnhem

Een uitvaart met uniek vervoer

De mogelijkheden voor vervoer bij een uitvaartdienst zijn uiteenlopend. Er wordt vaak gekozen voor klassieke rouwauto's maar er zijn zoveel andere mogelijkheden. Denk aan oude Volkswagen busjes die zijn aangepast naar rouwauto, of een moderner voertuig waarin je zelf zou mogen rijden. Zo kan je de dag van de uitvaart nog meer aanpassen naar jullie wensen met een auto die bij jullie past. Wij werken hierin graag samen met klassiekerouwautos.nl

Uitvaart regelen met persoonlijk drukwerk

Bij een uitvaart regen in Arnhem hoort ook persoonlijk drukwerk. Zo kan een passende rouwkaart veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is het tevens een mooie herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaartdienst is afgelopen, zullen rouwkaarten en/ of bidprentjes nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die de persoon boeide, kleuren die hem of haar beschreven of andere onderwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op mooi drukwerk. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een mooi ontwerp samenstellen. Hierin werken wij graag samen met Studio Bitterzoet.

Rouwkaart uitvaart Arnhem
Anders Vaarwel uitvaart Arnhem

Wij zijn Anders Vaarwel

Het regelen van een uitvaart in Arnhem kan op talloze manieren worden georganiseerd. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders, en samen maken we deze dag zo bijzonder mogelijk. Wij staan naast je om je te begeleiden bij het organiseren van de begrafenis of crematie. We geloven dat uitvaartverzorging in Arnhem en omgeving iets extra's kan bieden voor een echt bijzonder afscheid. Laten we samen een betekenisvolle en persoonlijke herdenking creëren.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Benieuwd wat we doen?

Bij een uitvaart denken veel mensen aan een sombere sfeer en kille aula's. Wij willen laten zien dat een uitvaart in Arnhem ook anders kan. Bij ons krijg je duidelijkheid en transparantie: we werken met een vast tarief dat alles omvat wat nodig is voor de uitvaart en de begeleiding op de dag zelf. We besteden gemiddeld 30 uur aan het zorgvuldig plannen en organiseren van een begrafenis of crematie die volledig aansluit bij jullie wensen. Zo zorgen we ervoor dat het afscheid persoonlijk en betekenisvol is.

Anders Vaarwel uitvaart Arnhem

"Persoonlijk, warm en meedenken met wat er allemaal kan. "

Na het overlijden van mijn vader hebben wij met de hulp van Jolein en Kiki een heel mooi afscheid gehad. Er komt veel op je af de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar de dames hebben veel uit handen genomen en waren overal bij betrokken, dat maakte het ook zo persoonlijk en mooi. Heel veel dank voor alles, we kijken er als gezin Heel tevreden op terug.
Petra Buurman

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Iets wat we nooit hoopten te hoeven doen: een uitvaart verzorgen voor onze zoon. "

Helaas moesten we er toch aan geloven. Samen met Jolein hebben we de uitvaart vormgegeven, precies zoals wij wilden. Alles was mogelijk, alles kon en mocht. In plaats van een statische afscheidsdienst wilden wij een informeel samenzijn. Een bijeenkomst waar ruimte was voor verdriet en sprekers, maar ook voor een lach en gesprek met elkaar. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, hebben we samen met Jolein en Kiki een prachtig, waardig en warm afscheid voor onze zoon gehad.
Anke ten Broeke

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Ik zou niet weten wat er beter kon, alles klopte. "

Jolein gaat echt met je in gesprek, haar betrokkenheid en aandacht voor de nabestaanden is goud waard. Joleins begeleiding in het hele proces heeft tot een warm, liefdevol, troostend en zo passend afscheid geleid. Mooie locatie, prachtige mand die een bloemenzee werd, goede formule met sprekers, muziek afgewisseld met informeel samenzijn. Dankjewel Jolein.
Dee Reinders

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Paste perfect "

Jolein heeft mij en mijn familie heel erg fijn geholpen met het organiseren van het afscheid van mijn vader. Alles net wat anders dan ´´normaal´´ en dat paste perfect bij mijn vader. We kijken terug op een prachtige dag.
Liza

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

Wil jij een unieke uitvaart in Arnhem?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.