Een unieke uitvaart in Elst, midden in de Overbetuwe tussen Nijmegen en Arnhem.

Unieke uitvaart in Elst en omstreken

Samen met jullie creëren we een uniek afscheid, gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene in het leven stond. Met de unieke locaties die een uitvaart in Elst te bieden heeft is er voor ieder persoon een uniek, mooi, bijzonder en persoonlijk afscheid te bedenken. Als uitvaartbegeleider in Elst denken wij onder andere mee bij het kiezen van een goede locatie, het regelen van een fotograaf en het kiezen van de muziek.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Uitvaart Elst
Uitvaart Elst

De mooiste plekken van de Overbetuwe

Een uitvaart in Elst kan gehouden worden op verschillende unieke en moderne locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie locaties als Herenboerderij de Hucht, Fort Lent, Slot Doddendael, In De Kas in Winssen en nog zoveel meer. Op deze locaties is het ook mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen van jouw dierbare. Afhankelijk van de grootte van de uitvaartdienst kunnen we gezamenlijk met jou een passende locatie kiezen.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Elst met muziek die bij jullie past

Muziek is emotie. Zowel blije als verdrietige herinneringen kunnen tijdens een uitvaartdienst met muziek naar boven gehaald worden. Muziek weerspiegelt tevens ook wie iemand als persoon was. Gezamenlijk met Anders Vaarwel bepalen jullie de muziek die bij jullie past. Niks is namelijk mooier dan een speciaal nummer dat je doet denken aan je dierbare. Samen met alle aanwezigen een herinnering naar boven halen. Heb je ook wel eens gedacht aan live muziek? We denken graag met je mee.

Uitvaart Elst
Uitvaart Elst

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Elst horen ook persoonlijke rouwkaarten en/of bidprentjes voor de genodigden. Een rouwkaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een mooie tastbare herinnering voor de nabestaanden. Na afloop van de uitvaartdienst  zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Samen werken we aan de juiste content. Denk aan onderwerpen die hem/haar boeide, kleuren die hem/haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon in kwestie. In samenwerking met Studio Bitterzoet zullen we middels mooie tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Benieuwd wat we doen?

Wij zijn Anders Vaarwel

Elst en omgeving bieden onwijs veel mogelijkheden voor een bijzonder afscheid. Bij Anders Vaarwel helpen we jullie graag bij het in kaart brengen van deze mogelijkheden. We werken daarbij met een vast tarief waarin alles is inbegrepen, van de voorbereidingen tot de begeleiding op de dag zelf. Onze ervaring leert dat we gemiddeld 30 uur besteden aan het creëren van een uitvaart die volledig aansluit bij jullie wensen. Zo zorgen we ervoor dat een uitvaart in Elst precies verloopt zoals jullie dat voor ogen hebben.

Anders Vaarwel uitvaart Elst

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Paste perfect "

Jolein heeft mij en mijn familie heel erg fijn geholpen met het organiseren van het afscheid van mijn vader. Alles net wat anders dan ´´normaal´´ en dat paste perfect bij mijn vader. We kijken terug op een prachtige dag.
Liza

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Ik zou niet weten wat er beter kon, alles klopte. "

Jolein gaat echt met je in gesprek, haar betrokkenheid en aandacht voor de nabestaanden is goud waard. Joleins begeleiding in het hele proces heeft tot een warm, liefdevol, troostend en zo passend afscheid geleid. Mooie locatie, prachtige mand die een bloemenzee werd, goede formule met sprekers, muziek afgewisseld met informeel samenzijn. Dankjewel Jolein.
Dee Reinders

"Iets wat we nooit hoopten te hoeven doen: een uitvaart verzorgen voor onze zoon. "

Helaas moesten we er toch aan geloven. Samen met Jolein hebben we de uitvaart vormgegeven, precies zoals wij wilden. Alles was mogelijk, alles kon en mocht. In plaats van een statische afscheidsdienst wilden wij een informeel samenzijn. Een bijeenkomst waar ruimte was voor verdriet en sprekers, maar ook voor een lach en gesprek met elkaar. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, hebben we samen met Jolein en Kiki een prachtig, waardig en warm afscheid voor onze zoon gehad.
Anke ten Broeke

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Persoonlijk, warm en meedenken met wat er allemaal kan. "

Na het overlijden van mijn vader hebben wij met de hulp van Jolein en Kiki een heel mooi afscheid gehad. Er komt veel op je af de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar de dames hebben veel uit handen genomen en waren overal bij betrokken, dat maakte het ook zo persoonlijk en mooi. Heel veel dank voor alles, we kijken er als gezin Heel tevreden op terug.
Petra Buurman

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

Ben jij ook op zoek naar een moderne uitvaart in Elst?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.