Een uitvaart is een belangrijk moment voor jou en jouw dierbaren. Samen met Anders Vaarwel zorgen wij ervoor dat jouw uitvaart in Elst een bijzondere dag wordt. Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart volledig naar wens in Elst, midden in de Overbetuwe tussen Nijmegen en Arnhem.

Unieke uitvaart in Elst en omstreken

Samen met jullie creëren we een uniek afscheid, gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene in het leven stond. Met de unieke locaties die een uitvaart in Elst te bieden heeft is er voor ieder persoon een uniek, mooi, bijzonder en persoonlijk afscheid te bedenken. Als uitvaartbegeleider in Elst denken wij onder andere mee bij het kiezen van een goede locatie, het regelen van een fotograaf en het kiezen van de muziek.

Uitvaart Elst
Uitvaart Elst

De mooiste plekken van de Overbetuwe

Een uitvaart in Elst kan gehouden worden op verschillende unieke en moderne locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie locaties als Herenboerderij de Hucht, Fort Lent, Slot Doddendael, In De Kas in Winssen en nog zoveel meer. Op deze locaties is het ook mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen van jouw dierbare. Afhankelijk van de grootte van de uitvaart kunnen we gezamenlijk met jou een passende locatie kiezen.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Elst met muziek die bij jullie past

Muziek is emotie. Tijdens een uitvaart is muziek een mooie manier om herinneringen naar boven te halen. Zowel blije als verdrietige herinneringen kunnen met muziek naar boven gehaald worden. Bij een mooie uitvaart in Elst denk je ook aan mooie muziek. Muziek die weerspiegelt wie iemand als persoon was. Gezamenlijk met Anders Vaarwel is het mogelijk om de muziek van de uitvaart te bepalen. Niks is namelijk mooier dan een nummer dat je doet denken aan je dierbare. Samen met alle aanwezigen een herinnering naar boven halen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan live muziek, dat kan akoestisch of met een band.

Uitvaart Elst
Uitvaart Elst

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Elst hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Anders Vaarwel biedt de uitvaartverzorging in Elst die je nodig hebt. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet.

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen in Elst kan op veel verschillende manieren. Elst en omgeving kunnen net dat beetje extra bieden voor een bijzonder afscheid. Wij als Anders Vaarwel helpen jullie graag hierbij. Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Onze ervaring is dat wij gemiddeld 30 uur bezig zijn met het creëren van een uitvaart naar jullie wensen.

Anders Vaarwel uitvaart Elst

Ben jij ook op zoek naar een moderne uitvaart in Elst?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.