Van kennismaking tot terugkijken op een onvergetelijke speciale dag. Dit zijn de stappen die we samen zullen doorlopen.

Open en eerlijk is voor ons de basis, daarom werken we bij voorkeur met een standaard tarief en niet met commissies. De prijzen van onze leveranciers vind je daarom 1 op 1 terug op onze offertes.

Ook na het uitbrengen van de offerte blijven we graag open communiceren. Indien nodig passen we de offerte gaandeweg, aan de hand van jouw behoeften en wensen, aan. Onze werkwijze is transparant, wat betekent dat wij jullie bij elke stap laten zien wat we doen en waarom we dat doen.

Zo werken we samen op een prettige manier aan de mooiste uitvaart, volledig naar jullie wens en zonder onduidelijkheden.

Kennismaking 

Kennismaken is mogelijk nadat jouw dierbare is overleden maar kan in sommige gevallen ook daarvoor. Na dit eerste gesprek, waarin we de wensen bespreken en elkaar hebben leren kennen, gaan we graag samen aan de slag om de dag op de mooist mogelijke manier vorm te geven.

Samen keuzes maken

Bij het overlijden van jouw dierbare komt er snel al veel op je af. Om je hierbij zoveel en zo snel mogelijk te ontzorgen, nemen we graag samen met jou alle mogelijkheden en de te maken keuzes door.

Waar je aan kunt denken:

 • Waar wil je dat jouw dierbare wordt opgebaard, thuis of op een externe locatie?
 • Neem je graag zelf de verzorging op je, of wil je dat dit uit handen genomen wordt? Samen is ook een optie.
 • Begraven of cremeren?
 • Kies je voor een kist, wade of rieten mand?
 • Kaart, tekst en eventueel rouwadvertenties
 • Locatie voor de uitvaart en condoleance
 • Catering
 • Bloemen en overige aankleding / decoratie.
 • Vervoersmogelijkheden 
 • Muziek en sprekers
 • Foto- of video opnames tijdens de uitvaart

Wanneer alle keuzes gemaakt zijn, zorgen wij dat er een gedetailleerd draaiboek wordt geschreven.

De dag van de uitvaart

In de afgelopen dagen hebben we de uitvaart voorbereid aan de hand van jullie wensen. Wanneer het moment daar is, zal dit ongetwijfeld wat spanning en emoties met zich meebrengen. Ook hier vangen we jullie op en zorgen we ervoor dat jullie zorgeloos afscheid kunnen nemen en jullie dierbare op een mooie manier centraal zal staan. Maar hoe ziet zo'n dag er dan uit?

1. Samen halen we jullie dierbare op en kijken we of er nog extra verzorging nodig is.

2. Met het gekozen rouwvervoer brengen we jullie dierbare naar de locatie voor het afscheid. Deze is aangekleed met mooie bloemen en andere tastbare herinneringen. Ook zal er (live)muziek afgespeeld worden zodat de ruimte ook muzikaal gevuld is met tonen waar jullie samen de mooiste herinneringen aan hebben.

3. Tijdens de ceremonie zullen we naar gelang van jullie wensen luisteren naar (live)muziek en sprekers.

4. Na de ceremonie zal jullie lievelingsdrankje klaar staan om te proosten op het leven.

5. Onder het genot van een hapje en drankje is er een moment voor condoleances en kan er gesproken worden met de mensen die dichtbij jullie staan.

6. Desgewenst kan er nog afgesloten worden met een lunch of diner op een mooie locatie.

Samen terugkijken op een mooi afscheid

Na afloop van het afscheid blijven we graag nog even op de hoogte van hoe het met jullie gaat. Daarom plannen we vier weken na de dienst graag nog een moment met jullie in om terug te blikken op de dag en jullie ervaringen te bespreken.

Kunnen we nog ergens mee helpen? Graag denken we mee als je nog ergens tegen aan loopt of als er onduidelijkheden zijn. Uit ervaring weten we dat er na de uitvaart nog veel geregeld moet worden. Ook daar bieden we graag ondersteuning.

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

Bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaart voor uzelf of een dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.