Met een persoonlijke aanpak begeleiden wij de mooiste uitvaarten. Volledig naar wens en van A tot Z verzorgd.

Anders Vaarwel creëert een persoonlijk afscheid. Een afscheid met een verhaal, gebaseerd op de persoon en betrokken bij hoe diegene in het leven stond. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen op de best passende manier afscheid mag nemen. 

Alles naar wens

We wensen je een uitvaart die bij jou/jullie past. In een aantal voorbereidende gesprekken zullen we daarom samen de uitvaartdienst volledig vormgeven. Wij nemen graag alles uit handen, maar geven je daarin ook de ruimte die jij nodig hebt. We zorgen daarnaast voor een passende en gewenste uitvaartbegeleiding maar ondersteunen ook in rouwbegeleiding na afloop.

Onze inzet

In de aanloop naar de uitvaartdienst nemen we je mee in alle keuzes die gemaakt kunnen en dienen te worden. Van verzorging van jouw dierbare, keuzes voor de kist, de rouwkaart, locatie van de uitvaart, bloemen en wellicht aanvullende ideeën voor een nóg persoonlijkere aanpak. 

Wil je graag al kennismaken? Bij Anders Vaarwel plannen we graag op ieder gewenst moment een kennismakingsgesprek in. Ook als dit is voordat iemand mogelijk komt te overlijden. Bel gerust!

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Waarom Anders Vaarwel

Onze naam zegt het al; wij doen het graag anders. Het leven mag gevierd worden en wij gunnen jou en dierbaren een uitvaartdienst die echt past bij de persoon. Een afscheid met een lach en een traan, op een mooie locatie of gewoon bij u thuis. Passende aankleding, persoonlijke muziek en kwalitatieve catering. We streven naar een dag waar je met een speciaal gevoel aan terug kunt denken.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Wat maakt ons sterk

Wij denken graag buiten de kaders. Uit ervaring weten we dat er écht veel mogelijk is. We werken samen met de mooiste (en unieke) externe locaties. Maar ook een afscheid in eigen achtertuin of met een klein gezelschap in een woonkamer, kan gerealiseerd worden. 

Geen enkele persoon is standaard, dus wij vinden dat een uitvaart dat ook niet hoort te zijn. Vier het leven, maar vier ook een mooi einde. 

Wat zou je jouw naasten willen meegeven als je weet dat je komt te overlijden?

Voor ons geldt dat wij niet alleen de mooiste uitvaartdiensten willen creëren, maar ook de mooiste herinneringen in stand willen houden.

Vorig jaar maakte ik samen met Maurice dit prachtige filmpje. Waarom? Omdat wij veel jonge mensen mogen begeleiden. Jonge mensen die hun kinderen achter gaan laten of een opa of oma die op een te jonge leeftijd kinderen en kleinkinderen achter laat.

In 2022 werd er bij mij een voorstadium van baarmoederhalskanker geconcentreerd. Met een operatie en veel controles ben ik met de schrik vrij gekomen. Dit heeft mij aan het denken gezet. 'Wat als ik nu ongeneeslijk ziek ben en mijn twee jonge meiden niet kan zien opgroeien? Niet de eerste tranen bij liefdesverdriet kan drogen? Een backpack omhangen voor hun wereldreis? Ze moeder zien worden? Wat is het dat ik hen nu wil meegeven?' Ik heb Pip en Bobby een brief geschreven en samen met Maurice heb ik dit gefilmd. Mijn brief en ook beelden van ons drieën. Dit is wat ik hen op dat moment wil meegeven: 'Hou van jezelf zoveel als dat ik van jullie houd'.

Wat zou jij aan jouw dierbare willen meegeven? En hoe? We gaan hier graag met je over in gesprek. Bel of mail ons gerust.

"Ik zou niet weten wat er beter kon, alles klopte. "

Jolein gaat echt met je in gesprek, haar betrokkenheid en aandacht voor de nabestaanden is goud waard. Joleins begeleiding in het hele proces heeft tot een warm, liefdevol, troostend en zo passend afscheid geleid. Mooie locatie, prachtige mand die een bloemenzee werd, goede formule met sprekers, muziek afgewisseld met informeel samenzijn. Dankjewel Jolein.
Dee Reinders

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Paste perfect "

Jolein heeft mij en mijn familie heel erg fijn geholpen met het organiseren van het afscheid van mijn vader. Alles net wat anders dan ´´normaal´´ en dat paste perfect bij mijn vader. We kijken terug op een prachtige dag.
Liza

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Iets wat we nooit hoopten te hoeven doen: een uitvaart verzorgen voor onze zoon. "

Helaas moesten we er toch aan geloven. Samen met Jolein hebben we de uitvaart vormgegeven, precies zoals wij wilden. Alles was mogelijk, alles kon en mocht. In plaats van een statische afscheidsdienst wilden wij een informeel samenzijn. Een bijeenkomst waar ruimte was voor verdriet en sprekers, maar ook voor een lach en gesprek met elkaar. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, hebben we samen met Jolein en Kiki een prachtig, waardig en warm afscheid voor onze zoon gehad.
Anke ten Broeke

"Persoonlijk, warm en meedenken met wat er allemaal kan. "

Na het overlijden van mijn vader hebben wij met de hulp van Jolein en Kiki een heel mooi afscheid gehad. Er komt veel op je af de dagen voorafgaand aan de uitvaart, maar de dames hebben veel uit handen genomen en waren overal bij betrokken, dat maakte het ook zo persoonlijk en mooi. Heel veel dank voor alles, we kijken er als gezin Heel tevreden op terug.
Petra Buurman

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

Bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaart voor uzelf of een dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.