Door onze persoonlijke aanpak begeleiden wij voor u de mooiste uitvaart. Volledig naar wens en van A tot Z verzorgd.

Wij creëren een persoonlijk afscheid. Een afscheid met een verhaal, gebaseerd op de persoon en betrokken bij hoe diegene in het leven stond. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen op de best passende manier afscheid mag nemen. 

Alles naar wens

De uitvaart vindt plaats zoals u voor ogen heeft. In onze voorbereidende gesprekken zullen wij samen met u de uitvaart vormgeven. Wij nemen alles uit handen, geven u de ruimte en begeleiden de dag van uitvaart volledig op maat.

Onze inzet

In de aanloop naar de uitvaart nemen wij u mee in alle keuzes die gemaakt dienen te worden. Van verzorging van uw dierbare, keuzes voor de kist, de rouwkaart, locatie van de uitvaart, bloemen en voorstellen voor een persoonlijke aanpak. Samen met u zorgen wij voor een uitvaart waarbij alles geregeld is.

Wilt u alvast kennismaken? Desgewenst kunnen wij een kennismakingsgesprek voeren voordat iemand komt te overlijden. Wilt u meer weten?

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Waarom Anders Vaarwel

Wij willen het graag anders doen. Het leven mag gevierd worden en wij gunnen u een uitvaart die de persoon recht doet. Een uitvaart met een lach en een traan op een mooie locatie of gewoon bij u thuis. Passende aankleding, persoonlijke muziek en goede catering, zodat het een dag wordt waar u uiteindelijk met een speciaal gevoel aan terugdenkt.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Wat maakt ons sterk

Wij weten uit ervaring dat alles mogelijk is. Gebruik maken van de mooiste externe locaties, een afscheid in uw eigen achtertuin of met een klein gezelschap in een woonkamer. Het kan en wij denken graag met u mee. 

Geen enkele persoon is standaard. Wij geloven dat iedereen uniek is en dat dit mag terugkomen in een uitvaart. Vier het leven zoals dit voor u of uw dierbare was. 

Wat zou u of uw naasten willen mee geven als u weet dat u komt te overlijden?

Voor ons geldt dat wij niet alleen de mooiste uitvaarten willen creëren, maar ook de mooiste herinneringen. Misschien ook wel uw testimonial.

Vorig jaar maakte ik samen met Maurice dit prachtige filmpje. Waarom? Omdat wij veel jonge mensen mogen begeleiden. Jonge mensen die hun kinderen achter gaan laten of een opa of oma die op een te jonge leeftijd kinderen en kleinkinderen achter laat.

In 2022 werd er bij mij een voorstadium van baarmoederhalskanker geconcentreerd. Met een operatie en veel controles ben ik met de schrik vrij gekomen. Dit heeft mij aan het denken gezet. 'Wat als ik nu ongeneeslijk ziek ben en mijn twee jonge meiden niet kan zien opgroeien? Niet de eerste tranen bij liefdesverdriet kan drogen? Een backpack omhangen voor hun wereldreis? Ze moeder zien worden? Wat is het dat ik hen nu wil meegeven?' Ik heb Pip en Bobby een brief geschreven en samen met Maurice heb ik dit gefilmd. Mijn brief en ook beelden van ons drieën. Dit is wat ik hen op dat moment wil meegeven: 'Hou van jezelf zoveel als dat ik van jullie houd'.

Wanneer u van dit leven afscheid moet nemen. Wat zou u op dit moment uw dierbare willen meegeven? En hoe? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

Bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaart voor uzelf of een dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.