Iemand verliezen is al moeilijke genoeg, maar als je afscheid moet nemen van je kind(je), is dat niet te bevatten. 

De wereld staat stil, wat jullie zijn jullie wonder verloren.  En nu moeten jullie je bezig houden met de uitvaart van je kind . Wij kunnen je daarin adviseren, begeleiden en ondersteunen.

Elk kind is uniek

Wij geloven in het omarmen van de unieke persoonlijkheid en het kostbare leven van elk kind. Elke stap nemen we samen met compassie en liefde die nodig is om ouders en familieleden te begeleiden door dit buitengewoon moeilijke proces.

Afscheid

Elk afscheid dat we organiseren, is op maat gemaakt om recht te doen aan het leven van jullie zoon of dochter, zijn of haar interesses, passies en persoonlijke stijl. Of het nu gaat om een kleurrijke viering van het leven, een intieme herinneringsdienst of een speelse bijeenkomst die de vreugde van jullie zoon of dochter weerspiegelt, we staan klaar om je te helpen een afscheid te creƫren dat de essentie van jullie geliefde kind vastlegt.

Kostbaar

Wij begrijpen dat elk moment kostbaar is, en daarom streven we ernaar om elk aspect van de uitvaart met zorg en aandacht te behandelen. We zijn hier om jullie te ondersteunen, te begeleiden en een gevoel van troost te bieden tijdens deze onvoorstelbaar moeilijke tijd.

Kennismaking

Wanneer jullie weten dat je kind zal gaan overlijden, kunnen we ook vooraf al kennis maken om samen na te denken over de uitvaart. In zo'n situatie wordt, als dat mogelijk en wenselijk is, ook het kind zelf betrokken bij de voorbereiding van het afscheid. Iedereen kan gebruik maken van onze diensten, ongeacht waar men verzekerd is. Na het eerste gesprek maak ik een kostenbegroting zodat je weet waar je aan toe bent.