Een unieke uitvaart in Duiven. Een unieke uitvaart in Duiven begint bij Anders Vaarwel. Wij begeleiden de uitvaart samen met jullie, zodat de uitvaart voor alle aanwezigen een onvergetelijke dag wordt.

Een uniek afscheid voor je dierbare

Samen met jullie dragen wij zorg voor een uniek afscheid. Gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene zijn leven heeft geleefd. Tijdens een eerste gesprek zullen we gezamenlijk een keuze maken over de invulling van de uitvaart. Op basis van jullie wensen bepalen we onder andere de muziek, de bloemen en maken we een planning voor de personen die graag iets willen vertellen. Naast de invulling van de uitvaart in Duiven, kiezen we gezamenlijk ook de locatie die jullie het beste vinden passen bij de persoon.

Uitvaart Duiven locatie
Uitvaart Duiven locatie

Uitvaart in Duiven op een unieke locatie

In Duiven en omgeving zijn verschillende mooie, unieke en moderne locaties waarbij een uitvaart georganiseerd kan worden. Op deze locaties is het mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen van jouw dierbare. Denk aan een mooie locatie zoals Grandcafé Rutgers, Restaurant 't Raedthuys, Huize Vossendel in Groessen, Zalencentrum Berentsen in Loo en nog zoveel meer. Wij denken graag met jullie mee, wat is passend en wat past bij de persoon. Wij denken in mogelijkheden en niet in kaders. We assisteren van locatie tot kaart en van muziek tot fotografie.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Duiven met uniek vervoer

De mogelijkheden voor vervoer bij een uitvaart zijn uiteenlopend. Er wordt vaak gekozen voor klassieke rouwauto's maar er is zo veel meer mogelijk. Denk aan oude Volkswagen busjes die zijn aangepast naar rouwauto, of een modernere rouwauto waarin je zelf zou mogen rijden. Zo kan je de dag van uitvaart nog meer aanpassen naar jullie wensen met een auto die bij jullie past. Wij werken vaak samen met klassiekerouwautos.nl

Rouwvervoer uitvaart Duiven
Rouwkaart uitvaart Duiven

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Duiven hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet. Anders Vaarwel biedt de uitvaartverzorging in Duiven die je nodig hebt.

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen in Duiven kan op veel verschillende manieren georganiseerd worden. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders. Graag willen wij samen met jullie deze dag zo bijzonder mogelijk maken. De weg daarnaartoe? Wij begeleiden je bij het organiseren van de begrafenis of crematie. Wij zijn er van overtuigd dat Duiven en haar omgeving net wat extra kan bieden voor een bijzonder afscheid.

Anders Vaarwel uitvaart Duiven
Anders Vaarwel uitvaart Duiven

Bij een uitvaart denk je al gauw aan een grauwe stemming en kale en kille aula's. Wij willen laten zien dat een uitvaart in Duiven ook anders kan. In plaats van onduidelijkheden tijdens het organiseren van de uitvaart, werken wij met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Wij zijn gemiddeld 30 uur bezig met het creëren van een begrafenis of crematie die volledig aansluit bij jullie wensen.

Wij van Anders Vaarwel helpen jullie hier graag bij.

Ben jij op zoek naar een unieke uitvaart in Duiven?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.