Een unieke uitvaart in Duiven. Een unieke uitvaart in Duiven begint bij Anders Vaarwel. Wij begeleiden de uitvaart samen met jullie, zodat de uitvaart voor alle aanwezigen een onvergetelijke dag wordt.

Een uniek afscheid voor je dierbare

Samen met jullie dragen wij zorg voor een uniek afscheid. Gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene zijn leven heeft geleefd. Tijdens een eerste gesprek zullen we gezamenlijk een keuze maken over de invulling van de uitvaart. Op basis van jullie wensen bepalen we onder andere de muziek, de bloemen en maken we een planning voor de personen die graag iets willen vertellen. Naast de invulling van de uitvaart in Duiven, kiezen we gezamenlijk ook de locatie die jullie het beste vinden passen bij de persoon.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Uitvaart Duiven locatie
Uitvaart Duiven locatie

Uitvaart in Duiven op een unieke locatie

In Duiven en omgeving zijn verschillende mooie, unieke en moderne locaties waarbij een uitvaart georganiseerd kan worden. Op deze locaties is het mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen van jouw dierbare. Denk aan een mooie locatie zoals Grandcafé Rutgers, Restaurant 't Raedthuys, Huize Vossendel in Groessen, Zalencentrum Berentsen in Loo en nog zoveel meer. Wij denken graag met jullie mee, wat is passend en wat past bij de persoon. Wij denken in mogelijkheden en niet in kaders. We assisteren van locatie tot kaart en van muziek tot fotografie.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Duiven met uniek vervoer

De mogelijkheden voor vervoer bij een uitvaart zijn uiteenlopend. Er wordt vaak gekozen voor klassieke rouwauto's maar er is zo veel meer mogelijk. Denk aan oude Volkswagen busjes die zijn aangepast naar rouwauto, of een modernere rouwauto waarin je zelf zou mogen rijden. Zo kan je de dag van uitvaart nog meer aanpassen naar jullie wensen met een auto die bij jullie past. Wij werken vaak samen met klassiekerouwautos.nl

Rouwvervoer uitvaart Duiven
Rouwkaart uitvaart Duiven

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Duiven hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet. Anders Vaarwel biedt de uitvaartverzorging in Duiven die je nodig hebt.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Benieuwd wat we doen?

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen in Duiven kan op veel verschillende manieren georganiseerd worden. Bij Anders Vaarwel bepaal jij de kaders. Graag willen wij samen met jullie deze dag zo bijzonder mogelijk maken. De weg daarnaartoe? Wij begeleiden je bij het organiseren van de begrafenis of crematie. Wij zijn er van overtuigd dat Duiven en haar omgeving net wat extra kan bieden voor een bijzonder afscheid.

Anders Vaarwel uitvaart Duiven
Anders Vaarwel uitvaart Duiven

Bij een uitvaart denk je al gauw aan een grauwe stemming en kale en kille aula's. Wij willen laten zien dat een uitvaart in Duiven ook anders kan. In plaats van onduidelijkheden tijdens het organiseren van de uitvaart, werken wij met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Wij zijn gemiddeld 30 uur bezig met het creëren van een begrafenis of crematie die volledig aansluit bij jullie wensen.

Wij van Anders Vaarwel helpen jullie hier graag bij.

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

Ben jij op zoek naar een unieke uitvaart in Duiven?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.