Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart, volledig naar jullie wens, van A tot Z.

Wij willen samen met jullie een uniek afscheid creëren, gebaseerd op de persoon en passend bij hoe diegene in het leven stond. Natuurlijk begrijpen wij dat elke uitvaart bijzonder en persoonlijk mag zijn. Daarom bieden wij een scala aan mogelijkheden, zodat het past bij jouw wensen en budget. Of het nu gaat om een intieme ceremonie in besloten kring, een uitvaart met een groter gezelschap of een alternatieve viering, wij staan voor je klaar. Samen met jou zorgen wij ervoor dat het een unieke en onvergetelijke dag wordt, die recht doet aan de persoon en het leven dat we herdenken. 

Alles naar jullie wensen

Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart wordt zoals jullie die voor ogen hebben. Wij denken niet binnen kaders maar in mogelijkheden. In onze gesprekken zullen we samen de dag gaan vormgeven, we nemen zo veel als mogelijk uit jullie handen en begeleiden de dag van uitvaart.

Onze inzet

Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Desgewenst kunnen we al een kennismakingsgesprek hebben voordat iemand komt te overlijden. In de aanloop naar de uitvaart nemen we jullie mee in alle keuzes die gemaakt dienen te worden. Denkende aan de verzorging van uw dierbare, keuzes voor de kist, kaart, locatie van de uitvaart, bloemen, etc. Samen zorgen we voor een unieke uitvaart die echt bij jullie past. 

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Waarom Anders Vaarwel

Wij willen het graag anders doen. Wij gunnen jullie een uitvaart die de persoon recht doet en het leven uitstraalt. Want wij vinden dat het léven gevierd mag worden. Een uitvaart met een lach en een traan, op een mooie locatie, met passende aankleding en muziek en goede catering, zodat het een dag wordt waar jullie uiteindelijk met een speciaal gevoel aan terug denken.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Wat maakt ons sterk

Wij doen dit samen. Waar mogelijk zullen wij, Kiki en Jolein, bij het eerste kennismakingsgesprek en de dag van de uitvaart beide aanwezig zijn. Twee uitvaartbegeleidsters, met samen meer inzichten, ideeën en letterlijk twee paar ogen en oren.

Wat zou jij jouw naasten willen mee geven als je weet dat je komt te overlijden? Een brief? Een ingesproken filmpje? Samen met Maurice heb ik mijn testimonial gemaakt, een brief aan Pip en Bobby. Om na te laten. Wat zou jij jouw naasten willen geven?

Kiki en ik hebben veel voorgesprekken met mensen die komen te overlijden. Wij willen niet alleen de mooiste uitvaarten voor creëren, maar ook de mooiste herinneringen.. en dus misschien ook wel jouw testimonial.

Heb jij vragen? Bel of mail ons gerust.

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

Ben jij ook op zoek naar een ander vaarwel voor je dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.