Een persoonlijke uitvaart in Didam. Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart, volledig naar jullie wensen. 

Moderne uitvaart in Didam en omstreken

Samen met jullie creëren we een uniek afscheid, gebaseerd op jullie dierbare en passend bij hoe diegene in het leven stond. Met de unieke locaties die een uitvaart in Didam te bieden heeft is er voor ieder persoon een uniek, mooi, bijzonder en persoonlijk afscheid te bedenken. Als uitvaartbegeleider in Didam denken wij onder andere mee bij het kiezen van een goede locatie, het regelen van een fotograaf en het kiezen van de muziek.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Uitvaart Didam
Uitvaart Didam

De mooiste plekken in en rondom Didam

In Didam en omgeving zijn er unieke, moderne en bijzondere locaties waarbij een persoonlijk afscheid gecreëerd kan worden. Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Wij dragen samen met jullie zorg voor een begrafenis of crematie die aansluit bij jullie wensen.

Didam heeft unieke, moderne en bijzondere locaties waarbij een uitvaart in de omgeving van Didam zo persoonlijke mogelijk kan worden uitgevoerd. Denk aan een mooie locatie zoals Plok, Villa Ruimzicht, Orangerie de Pol en ’t Peeske maar daarnaast zijn er nog veel meer mooie locaties. Samen kijken we naar wat bij jullie past. Daarnaast denken we in mogelijkheden en niet in kaders. We assisteren van locatie tot kaart en van muziek tot fotografie.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Uitvaart in Didam met muziek die bij jullie past

Muziek is emotie. Tijdens een uitvaart is muziek een mooie manier om herinneringen naar boven te halen. Zowel blije als verdrietige herinneringen kunnen met muziek naar boven gehaald worden. Bij een mooie uitvaart in Didam denk je ook aan mooie muziek. Muziek die weerspiegelt wie iemand als persoon was. Gezamenlijk met Anders Vaarwel is het mogelijk om de muziek van de uitvaart te bepalen. Niks is namelijk mooier dan een nummer dat je doet denken aan je dierbare. Samen met alle aanwezigen een herinnering naar boven halen. Denk bijvoorbeeld aan live muziek, dit kan akoestisch of met een band, er is zo veel mogelijk.

Muziek uitvaart Didam
Rouwkaart uitvaart Didam

Uitvaart regelen met een persoonlijke kaart

Bij het regelen van een uitvaart in Didam hoort ook een persoonlijke kaart voor de genodigden. Een kaart kan veel zeggen over de persoonlijkheid van de overledene en is een actieve herinnering voor de nabestaanden. Nadat de uitvaart is afgelopen zal een goed vormgegeven rouwkaart nog lang een speciaal plekje in huis krijgen. Onderwerpen die hem boeide, kleuren die haar beschreven of andere voorwerpen die kenmerkend zijn voor de persoon kunnen terugkomen op de kaart. Op basis van wat hem of haar beschrijft zullen we met behulp van tekstuele en visuele aspecten een rouwkaart samenstellen. Anders Vaarwel biedt de uitvaartverzorging in Didam die je nodig hebt. Wij werken vaak samen met Studio Bitterzoet.

Bel ons op 06 - 25 53 04 78

Benieuwd wat we doen?

Wij zijn Anders Vaarwel

Een uitvaart regelen in Didam kan op veel verschillende manieren. Didam en omgeving kunnen net dat beetje extra bieden voor een bijzonder afscheid. Wij als Anders Vaarwel helpen jullie graag hierbij. Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Onze ervaring is dat wij gemiddeld 30 uur bezig zijn met het creëren van een uitvaart naar jullie wensen.

Anders Vaarwel Uitvaart Didam

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

Wil jij een unieke uitvaart in Didam?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.