Rouwkaarten

donderdag 20 januari 2022

Rouwkaarten zijn een van de eerste dingen die geregeld moeten worden als er iemand komt te overlijden. Je wilt natuurlijk iedereen op tijd op de hoogte brengen van de uitvaart.

Toch maakt dit het soms best lastig, want om de rouwkaart op te maken moet er al heel veel besloten en bedacht zijn, denk aan de locatie, of het een begrafenis of crematie wordt, de dag van de uitvaart en de tijden van de uitvaart en ceremonie moeten vastgelegd worden. Kortom een hoop om aan te denken, hierin begeleiden we jullie om samen tot een mooie dag te komen.

Qua kaarten is er veel mogelijk, wij komen niet met één map waar vervolgens de keuze uit gemaakt moet worden. Samen lopen we door verschillende mogelijkheden en ideeën heen. Als wij een beeld hebben van wat jullie aanspreekt gaan we nog meer verdiepen in de mogelijkheden.

De meeste mensen die door ons begeleid willen worden, kiezen bewust voor Anders. Ook qua kaarten willen ze vaak iets bijzonders.

Wij werken graag samen met Studio Bitterzoet en Made for Memories. Ze hebben prachtige kaarten, waarin nog veel gepersonaliseerd kan worden. Op hun sites kan je zelf de kaart samenstellen en dus ook gelijk de opties zien die er zijn. Je hebt de mogelijkheid om de kaarten zelf te ontvangen en te versturen, maar zij kunnen dit ook voor je uit handen nemen.

Een mooie gepersonaliseerde kaart is een mooie herinnering aan de overledene.

En zelfs de envelop hoeft niet meer met een rouwrandje, dat de post dan eerder verwerkt en verstuurd zou worden is een fabeltje. Qua papiersoorten zijn er ook diverse mogelijkheden, wij nemen altijd staaltjes mee zodat jullie de verschillende soorten goed kunnen zien en voelen.

Geschreven door Kiki Breijer-Voorhuis

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

Ben jij ook op zoek naar een ander vaarwel voor je dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.