Rouwkaarten

donderdag 20 januari 2022

Rouwkaarten zijn een van de eerste dingen die geregeld moeten worden als er iemand komt te overlijden. Je wilt natuurlijk iedereen op tijd op de hoogte brengen van de uitvaart.

Toch maakt dit het soms best lastig, want om de rouwkaart op te maken moet er al heel veel besloten en bedacht zijn, denk aan de locatie, of het een begrafenis of crematie wordt, de dag van de uitvaart en de tijden van de uitvaart en ceremonie moeten vastgelegd worden. Kortom een hoop om aan te denken, hierin begeleiden we jullie om samen tot een mooie dag te komen.

Qua kaarten is er veel mogelijk, wij komen niet met één map waar vervolgens de keuze uit gemaakt moet worden. Samen lopen we door verschillende mogelijkheden en ideeën heen. Als wij een beeld hebben van wat jullie aanspreekt gaan we nog meer verdiepen in de mogelijkheden.

De meeste mensen die door ons begeleid willen worden, kiezen bewust voor Anders. Ook qua kaarten willen ze vaak iets bijzonders.

Wij werken graag samen met Studio Bitterzoet en Made for Memories. Ze hebben prachtige kaarten, waarin nog veel gepersonaliseerd kan worden. Op hun sites kan je zelf de kaart samenstellen en dus ook gelijk de opties zien die er zijn. Je hebt de mogelijkheid om de kaarten zelf te ontvangen en te versturen, maar zij kunnen dit ook voor je uit handen nemen.

Een mooie gepersonaliseerde kaart is een mooie herinnering aan de overledene.

En zelfs de envelop hoeft niet meer met een rouwrandje, dat de post dan eerder verwerkt en verstuurd zou worden is een fabeltje. Qua papiersoorten zijn er ook diverse mogelijkheden, wij nemen altijd staaltjes mee zodat jullie de verschillende soorten goed kunnen zien en voelen.

Geschreven door Kiki Breijer-Voorhuis

Ben jij ook op zoek naar een ander vaarwel voor je dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.