Anders Muziek

dinsdag 25 mei 2021

Bij een mooie uitvaart denk je ook aan mooie muziek, muziek die weerspiegelt wie iemand was. Die je doet denken aan alle herinneringen samen. Niks mooier dan een nummer die je doet denken aan je dierbare, en die je samen met alle aanwezigen even terug brengt naar bijzondere momenten. Of liedjes die zo sprekend zijn, dat het lijkt of ze voor of over je dierbare lijken geschreven.

Muziek geeft kracht en warmte en kan je troosten.

Iedereen kent de standaard uitvaart muziek, maar er zijn ook veel alternatieve liedjes die zeker net zo geschikt zijn.

Hou je meer van begrafenis muziek klassiek, begrafenis muziek Nederlandstalig, of juist begrafenis muziek Engelstalig?

Wij hebben twee Spotify lijsten gemaakt met nummers, om een indruk te geven:

- Anders Muziek

https://open.spotify.com/playl...

- Anders Klassiek

https://open.spotify.com/playl...

Naast muziek die je kan laten afspelen is het ook mogelijk om live muziek te laten komen bij het afscheid. Dit kan in vele vormen, denk bijvoorbeeld aan akoestisch, waarbij een zanger(es) wordt begeleid door een gitaar. Maar ook een band is mogelijk. Als je liever helemaal wat anders wilt zou ook een doedelzakspeler op de uitvaart kunnen komen spelen. Wij denken graag met jullie mee voor passende muziek.

Geschreven door Kiki Breijer-Voorhuis

"Open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames "

Kiki en Jolein zijn twee ontzettend betrokken, lieve, open maar toch ook bescheiden, meedenkende dames. Zij hebben ons van A tot Z ontzettend veel werk uit handen genomen op een hele prettige, betrokken en persoonlijke manier. We hadden de uitvaart niet mooier kunnen wensen.
Marlou de Bruin

"Vol lof "

In 2021 hebben jullie mij begeleid, en ik kan hier vol lof over zijn. Niets was jullie teveel en alle wensen werden mogelijk gemaakt. Dit alles heeft bijgedragen aan het omgaan met het verlies van mijn lieve man. Ik kan jullie bij iedereen aan bevelen, jullie zijn kanjers!
Annemiek

"ontzorgen echt van A tot Z "

Kiki en Jolein ontzorgen echt van A tot Z. Tijdens het afscheid van onze tante hebben zij ons begeleid, gesteund en echt samen een prachtig afscheid neergezet. In een week waarin je als familie wordt geleefd is het fijn dat zij gevraagd en ongevraagd als aanspreekpunt er staan. Niks is te veel en alles kan. Super fijn. We kijken er heel goed op terug.
RB

"Dankbaar! "

Kiki en Jolein hebben ons op een empatische en daadkrachtige manier geholpen de uitvaart van mijn vader op onze eigen wijze vorm te geven. We zijn ze daar heel dankbaar voor!
Loes Hilhorst

"Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. "

Ik kan gelukkig met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart. Het geheel was zoals ik had gehoopt, samen met een handjevol mensen in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Het werd gewaardeerd. Jullie onderscheiden je door jullie echtheid en betrokkenheid. Jullie kwamen niet met een standaard protocol waarvan ‘afgeweken’ moest worden. Complimenten, dat heb ik erg gewaardeerd.
Louise Baltussen

"Dank jullie wel "

Fijne samenwerking, persoonlijk, betrokken, aanrader. Dank jullie wel.
Jascha Wieringa

"Waarom grauw en grijs? "

Heel mooi en fijn om te weten dat het ook anders kan dan alleen maar grauw en grijs. Mijn moeder wist al hoe dat moest en Jolein en Kiki pasten dan ook perfect in het totaal plaatje. Lieve mensen, waarom een kaart met een rouwrand, waarom niet met mooie kleuren. Vier het leven en de mooie herinneringen.
Tamara Meeuwsen

"De mooiste en meest persoonlijke uitvaart die je ooit hebt meegemaakt "

Persoonlijk, onvergetelijk en volledig naar wens voor jouw unieke uitvaart of die van een dierbare. Laat ons je assisteren, tips geven, samen verzorgen we het allermooiste en onvergetelijkste afscheid.
Jolein Schaap & Kiki Breijer-Voorhuis

"Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie "

Meedenkend Besluitvorming gaat perfect in samenspraak. Ieder detail wordt meegenomen in je eigen visie. Perfecte uitvaart. Mijn dank voor jullie inzet.
Jaap Wieringa

Bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaart voor uzelf of een dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.