Wij begeleiden samen met jullie, de mooiste uitvaart, volledig naar jullie wens, van A tot Z.

Wij willen samen met jullie een uniek afscheid creëren, gebaseerd op de persoon en passend bij hoe diegene in het leven stond. Met een overtuiging dat een ieder op een bijzondere, persoonlijke manier afscheid kan nemen.

Onze inzet

Wij werken met een vast tarief, waarin alles wat nodig is rond de uitvaart en begeleiding op de dag zelf is inbegrepen. Onze ervaring is dat wij gemiddeld 30 uur bezig zijn met het creëren van een uitvaart naar jullie wensen. Mochten er minder of juist meer uren nodig zijn, dan zijn wij daar direct transparant in en wij brengen dit van te voren in kaart en stemmen dit altijd samen af.

Alles naar jullie wensen

Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart wordt zoals jullie die voor ogen hebben. Wij denken niet binnen kaders maar in mogelijkheden. In onze gesprekken zullen we samen de dag gaan vormgeven, we nemen zo veel als mogelijk uit jullie handen en begeleiden de dag van uitvaart.

Presentatie
Presentatie
Locaties
Locaties
Muziek
Muziek
Vervoer
Vervoer
Bloemen
Bloemen
Fotografie
Fotografie
Zang
Zang
Sprekers
Sprekers
Kaarten
Kaarten
Kisten
Kisten
Advertenties
Advertenties
Video
Video

Waarom Anders Vaarwel

Wij willen het graag anders doen. Wij gunnen jullie een uitvaart die de persoon recht doet en het leven uitstraalt. Want wij vinden dat het léven gevierd mag worden. Een uitvaart met een lach en een traan, op een mooie locatie, met passende aankleding en muziek en goede catering, zodat het een dag wordt waar jullie uiteindelijk met een speciaal gevoel aan terug denken.

Wat maakt ons sterk

Wij doen dit samen. Waar mogelijk zullen wij, Kiki en Jolein, bij het eerste kennismakingsgesprek en de dag van de uitvaart beide aanwezig zijn. Twee uitvaartbegeleidsters, met samen meer inzichten, ideeën en letterlijk twee paar ogen en oren.

Ben jij ook op zoek naar een ander vaarwel voor je dierbare?

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.